20 & 21 november 2024 | Beatrixgebouw – Jaarbeurs Utrecht

Contact en tarieven

Hét platform voor de Nederlandse bouwer die alles wil weten over de digitalisering van zijn bouwbedrijf. Op 20 en 21 november 2024 organiseren Jaarbeurs en DigoGo de eerste editie van DigiBouw in het Beatrixgebouw.

DigiBouw 2024 biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw bedrijf scherp in beeld te brengen onder de doelgroep. Van basic- tot luxe stand mogelijkheden, via thought leadership claimen tijdens jouw eigen kennissessie tot direct leads verzamelen via het interactieve netwerk platform. 

Wij staan voor je klaar!

Door aan te haken bij een van de 40 usercases en 50 inspirerende kennissessies of kennis te maken met de 50 exposanten, komen bezoekers tijdens DigiBouw in direct contact met koplopers uit de markt. De uitgelezen kans om kennis bij te spijkeren en te netwerken. DigiBouw 2024 is daarom de plek om te netwerken met nieuwe- en bestaande klanten.

Wil je deelnemen aan DigiBouw op 20 en 21 november 2024 en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stel ons jouw vragen. Wij denken graag met je mee.

Neem direct contact op:
plan een belafspraak met onze accountmanager Swen > 

Wil je meer informatie? Vul het formulier in en ontvang automatisch de brochure in je inbox met tarieven en deelnamemogelijkheden

Partners DigiBouw 2024