Adviesraad DigiBouw

DigiBouw organiseert dit unieke digitaliseringsevent niet alleen. Samen met diverse partners en professionals uit de branche wordt het programma zorgvuldig samengesteld. Mis niets over digitalisering van interne processen, digitale informatie-uitwisseling en de nieuwste technologieën en innovaties.

Leden adviesraad DigiBouw 2024

Koninklijke BAM

Timothy Lievendag

We hebben niet altijd een probleem nodig om te veranderen. We veranderen omdat we willen verbeteren.”

Pro4all

Pieter Beuker

Verbeter bouwprocessen met Docstream, Snagstream en/of Prostream. Dit verlaagt de werkdruk, waardoor het team zich kan concentreren op het leveren van kwalitatieve en succesvolle projecten.”

ABN AMRO

Leontien de Waal

Als sector banker Bouw volgt Leontien de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de gebouwde omgeving en de sub sectoren. Haar uitdaging ligt in het dichter bij elkaar brengen van de business cases van klanten en de kennis, het netwerk en de financieringsmogelijkheden van ABN AMRO, met een bijzondere focus op duurzaamheid, circulariteit, innovatie en digitalisering.

Construsoft

Jos Obbink

“Bij Construsoft geloven we dat we de bouw samen kunnen verduurzamen. Dagelijks adviseren, ontzorgen en begeleiden we duizenden bouwprofessionals wereldwijd op het gebied van digitalisering en automatisering. Persoonlijk geloof ik in de kracht van verbinden, en dan met name de verbinding tussen mensen onderling en in combinatie met technologie.” 

Koninklijke Jaarbeurs

Tom van der Zwaag

“Als Jaarbeurs zien we dat toenemende digitalisering binnen de ontwerp, bouw en technieksector een ontwikkeling is die op een positieve manier bijdraagt aan vraagstukken op het gebied van verduurzaming, circulariteit of het efficiënter realiseren van bouw- en verbouw projecten. DigiBouw is hét podium om digitale samenwerking in de keten verder aan te jagen en praktijkvoorbeelden op een laagdrempelige manier in beeld te brengen. Samen met een aantal experts uit die keten een adviesraad vormen en dit evenement verder vorm te geven, draagt bij aan het uiteindelijke succes van DigiBouw”.

Van der Hulst Bouwbedrijf

Yvonne van der Hulst

“Innovatie en het zoeken naar ruimte om te groeien zijn binnen onze organisatie continue processen. Door nieuwe inzichten en digitale technieken te verbinden met traditioneel vakmanschap, realiseren we duurzame én aantrekkelijke woningen. We omarmen digitalisering door gebruik te maken van geavanceerde bouwsoftware en slimme bouwmethoden. Deze technologieën stellen ons in staat om efficiënter en duurzamer te werken. Samen met onze partners bouwen we een duurzame toekomst voor de volgende generatie, waarbij we streven naar een positieve impact op zowel het milieu als de samenleving.” 

 

digiGO

Martijn Carlier

“In de ontwerp-, bouw- en technieksector werken vele partijen samen om mooie projecten te realiseren. Dat vraagt ook om het efficiënt delen en benutten van data. digiGO bevordert die digitale ketensamenwerking en is partner van DigiBouw omdat we daar de sector in zijn volle breedte bij elkaar zien komen. Dat is hard nodig om tempo te maken en de verbouwing van Nederland te helpen realiseren”. 

buildingSMART

Herwin Voortman

“Naarmate de bouwsector steeds verder digitaliseert, geloven wij bij buildingSMART sterk in de kracht van standaardisatie om deze transformatie te ondersteunen. Al jaren dragen wij actief bij aan de verdere digitalisering van de sector. Als kennispartner van DigiBouw 2024 zijn wij trots om bij te dragen aan het succes van de sector door onze diepgaande expertise in openBIM-standaarden te delen. We verbinden professionals, stimuleren innovatie en bieden oplossingen die de efficiëntie en samenwerking binnen de industrie verbeteren. Onze rol bij DigiBouw benadrukt ons streven naar een toekomst waarin technologie en standaardisatie hand in hand gaan om de bouwsector naar een hoger niveau te tillen”. 

ctbuilding

Charlotte Trip

Docent BBE & BIM

Partners DigiBouw 2024