20 & 21 november 2024 | Beatrixgebouw – Jaarbeurs Utrecht

Thema’s DigiBouw

Digitalisering is cruciaal voor een efficiëntere en duurzamere Nederlandse bouwsector. Wil je voldoen aan de WKB wetgeving en bouwprojecten efficiënter uitvoeren met minder faalkosten? Zorg dat je bedrijf digitaal vaardig blijft.

Laat je inspireren door praktische succesverhalen en informatieve kennissessies. Ontmoet experts en leer meer over thema’s digitalisering van interne processen, digitale informatie-uitwisseling en nieuwe technologieën.

Doe mee aan usercases, volg inspirerende sessies en ontmoet exposanten. Verbreed je kennis en netwerk met marktleiders!

Thema's

Digitalisering van interne processen

Hoe digitaal vaardig is jouw organisatie? Om de juiste stappen te kunnen zetten op het gebied van digitalisering is het noodzakelijk om de basis op orde te hebben. Laat je bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ERP software, projectmanagement tooling en het automatiseren van alle standaard bedrijfsprocessen. Met de ingevoerde WKB-wetgeving wordt digitale verslaglegging belangrijker dan ooit!

Digitale informatie uitwisseling

Kennisdeling en het beschikbaar stellen van informatie binnen een bouwproject helpt om kosten te besparen, faalkosten te verminderen en efficiënter te bouwen met elkaar. Welke next steps zijn er te zetten op BIM gebied, welke rol speelt gebiedsinformatie bij de ontwikkeling van gebouwen en hoe dragen standaarden bij aan het verbeteren van de bouwkwaliteit.

Laatste nieuws

Partners DigiBouw 2024