20 & 21 november 2024 | Beatrixgebouw – Jaarbeurs Utrecht

Thema’s DigiBouw 2024

Digitalisering is noodzakelijk om de Nederlandse bouwsector efficiënter en duurzamer te maken. Wil je voldoen aan de WKB wetgeving? Efficiënter en met minder faalkosten bouwprojecten realiseren? Zorg dat je bedrijf digitaal vaardig wordt en blijft! Laat je inspireren door praktische succesverhalen van andere bouwers, informatieve kennissessies en ontmoet de experts van nu die jouw organisatie verder kunnen helpen bij de volgende stap op het gebied van digitalisering. De drie thema’s die hierbij centraal staan, zijn: digitalisering van interne processen, digitale informatie-uitwisseling, en nieuwe technologieën.

Door aan te haken bij een van de 40 usercases en 50 inspirerende kennissessies of kennis te maken met de 50 exposanten, komen bezoekers in direct contact met koplopers uit de markt. De uitgelezen kans om kennis bij te spijkeren en te netwerken.

Thema's

Digitalisering van interne processen

Hoe digitaal vaardig is jouw organisatie? Om de juiste stappen te kunnen zetten op het gebied van digitalisering is het noodzakelijk om de basis op orde te hebben. Laat je bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ERP software, projectmanagement tooling en het automatiseren van alle standaard bedrijfsprocessen. Met de ingevoerde WKB-wetgeving wordt digitale verslaglegging belangrijker dan ooit!

Digitale informatie uitwisseling

Kennisdeling en het beschikbaar stellen van informatie binnen een bouwproject helpt om kosten te besparen, faalkosten te verminderen en efficiënter te bouwen met elkaar. Welke next steps zijn er te zetten op BIM gebied, welke rol speelt gebiedsinformatie bij de ontwikkeling van gebouwen en hoe dragen standaarden bij aan het verbeteren van de bouwkwaliteit.

Nieuwe technologieën

Welke innovatieve ontwikkelingen zijn vandaag de dag al beschikbaar om jouw bouwproces slimmer, efficiënter en daarmee toekomstbestendig te maken? Of het nou gaat om slimme productietechnieken, intelligente gebouwen of handige nieuwe tools voor op de bouwplaats, de technologische ontwikkeling staat niet stil. Laat je tijdens DigiBouw 2024 inspireren door de nieuwste praktische digitale innovaties.

Jouw deelname aan DigiBouw 2024

DigiBouw 2024 biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw bedrijf scherp in beeld te brengen onder de doelgroep. Van basic- tot luxe standmogelijkheden, via thought leadership claimen tijdens jouw eigen kennissessie tot direct leads verzamelen via het interactieve netwerk platform.

Uiteraard is DigiBouw 2024 de plek om te netwerken met nieuwe- en bestaande klanten.

Download de brochure

Partners DigiBouw 2024

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de DigiBouw nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de DigiBouw nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.