DigiBouw 2024

Voorbereiding beurs

Expozaal | Jaarbeurs Utrecht

My Jaarbeurs

Fijn dat je als exposant/deelnemer aanwezig bent op DigiBouw 2024. We helpen graag bij de voorbereiding. Via jouw contactpersoon bij Jaarbeurs ontvang je een email met daarin unieke inloggegevens voor My Jaarbeurs.

Wat is My Jaarbeurs?
My Jaarbeurs zorgt ervoor dat je jouw deelname snel en efficiënt kunt voorbereiden. Je vindt alle nodige informatie op één plek en er staat een Exhibitor Checklist voor je klaar. Nog even op een rijtje wat je binnen My Jaarbeurs kunt vinden:

  • Handige checklist inclusief deadlines
  • Contract
  • Marketing tools (online profiel, exposantentoegang)
  • Unieke uitnodigingslink voor jouw relaties/netwerk
  • Praktische informatie (opbouw, data en tijden)
  • Webshop voor al je bestellingen

Heb je vragen over jouw inloggegevens en/of My Jaarbeurs? De medewerkers van Customer Service helpen je graag verder!

Customer Service
Tel.:+31 (0)30 295 29 99
of  service@jaarbeurs.nl

Naar My Jaarbeurs

Jouw unieke uit­no­di­gingslink

Elke exposant krijgt een unieke uitnodigingslink om deelname te promoten en relaties uit te nodigen. Begin meteen met het persoonlijk uitnodigen van je netwerk en vraag je collega’s hetzelfde te doen. Een persoonlijke uitnodiging vergroot de kans op een bezoek aan je stand.

Gebruik de kortingscode om 10 relaties gratis toegang te geven tot de beurs. Deel deze code met de relaties die je graag wilt uitnodigen. Zet deze acties in gang en zorg voor een succesvolle beursdeelname!

Gebruik jouw kortingscode
In het ROI-dashboard kun je zien welke bezoekers zich via jouw link hebben aangemeld, wat het contact voor, tijdens en na de beurs vergemakkelijkt en zorgt voor nieuwe leads. Je leads kun je vinden via:

  1. Ga naar MyJaarbeurs onder “Maak je deelname een succes!”.
  2. Klik op “Bekijk jouw ROI & uitnodigingslink voor bezoekers”.
  3. In het dashboard klik je op “Show invitation link” om de link te kopiëren.
  4. Voor leads, klik op “Go to leads”.

Promoot jouw deelname om meer leads te genereren. Gebruik de promotiekit inclusief banners en teksten om je deelname online te promoten.

Vragen over jouw deelname?

Neem dan contact op met onze Exhibitor Service:
+31 (0)30 295 2999
service@jaarbeurs.nl

Eventplatform

De DigiBouw eventplatform is de plek waar de beurs digitaal bij elkaar komt. Het is de uitgelezen mogelijkheid om blijvend in contact te zijn met bezoekers. Zowel vóór, tijdens als na afloop van de beurs!

Als exposant heb je uiteraard gratis toegang.

Naar eventplanner

Promotiekit exposanten

Om DigiBouw onder jouw netwerk goed onder de aandacht te brengen, maak je gebruik van de promotiekit. In de promotiekit vind je de logo’s en digitale uitingen van DigiBouw, die je rechtenvrij kunt gebruiken bij publicaties. Denk aan banners, e-mailhandtekening, social media berichten en een persoonlijke uitnodiging.

Partners DigiBouw 2024

Leden adviesraad DigiBouw 2024

Koninklijke BAM

Timothy Lievendag

We hebben niet altijd een probleem nodig om te veranderen. We veranderen omdat we willen verbeteren.”

Pro4all

Pieter Beuker

Verbeter bouwprocessen met Docstream, Snagstream en/of Prostream. Dit verlaagt de werkdruk, waardoor het team zich kan concentreren op het leveren van kwalitatieve en succesvolle projecten.”

ABN AMRO

Leontien de Waal

Als sector banker Bouw volgt Leontien de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de gebouwde omgeving en de sub sectoren. Haar uitdaging ligt in het dichter bij elkaar brengen van de business cases van klanten en de kennis, het netwerk en de financieringsmogelijkheden van ABN AMRO, met een bijzondere focus op duurzaamheid, circulariteit, innovatie en digitalisering.

Construsoft

Jos Obbink

“Bij Construsoft geloven we dat we de bouw samen kunnen verduurzamen. Dagelijks adviseren, ontzorgen en begeleiden we duizenden bouwprofessionals wereldwijd op het gebied van digitalisering en automatisering. Persoonlijk geloof ik in de kracht van verbinden, en dan met name de verbinding tussen mensen onderling en in combinatie met technologie.” 

Koninklijke Jaarbeurs

Tom van der Zwaag

“Als Jaarbeurs zien we dat toenemende digitalisering binnen de ontwerp, bouw en technieksector een ontwikkeling is die op een positieve manier bijdraagt aan vraagstukken op het gebied van verduurzaming, circulariteit of het efficiënter realiseren van bouw- en verbouw projecten. DigiBouw is hét podium om digitale samenwerking in de keten verder aan te jagen en praktijkvoorbeelden op een laagdrempelige manier in beeld te brengen. Samen met een aantal experts uit die keten een adviesraad vormen en dit evenement verder vorm te geven, draagt bij aan het uiteindelijke succes van DigiBouw”.

Van der Hulst Bouwbedrijf

Yvonne van der Hulst

“Innovatie en het zoeken naar ruimte om te groeien zijn binnen onze organisatie continue processen. Door nieuwe inzichten en digitale technieken te verbinden met traditioneel vakmanschap, realiseren we duurzame én aantrekkelijke woningen. We omarmen digitalisering door gebruik te maken van geavanceerde bouwsoftware en slimme bouwmethoden. Deze technologieën stellen ons in staat om efficiënter en duurzamer te werken. Samen met onze partners bouwen we een duurzame toekomst voor de volgende generatie, waarbij we streven naar een positieve impact op zowel het milieu als de samenleving.” 

 

digiGO

Martijn Carlier

“In de ontwerp-, bouw- en technieksector werken vele partijen samen om mooie projecten te realiseren. Dat vraagt ook om het efficiënt delen en benutten van data. digiGO bevordert die digitale ketensamenwerking en is partner van DigiBouw omdat we daar de sector in zijn volle breedte bij elkaar zien komen. Dat is hard nodig om tempo te maken en de verbouwing van Nederland te helpen realiseren”. 

buildingSMART

Herwin Voortman

“Naarmate de bouwsector steeds verder digitaliseert, geloven wij bij buildingSMART sterk in de kracht van standaardisatie om deze transformatie te ondersteunen. Al jaren dragen wij actief bij aan de verdere digitalisering van de sector. Als kennispartner van DigiBouw 2024 zijn wij trots om bij te dragen aan het succes van de sector door onze diepgaande expertise in openBIM-standaarden te delen. We verbinden professionals, stimuleren innovatie en bieden oplossingen die de efficiëntie en samenwerking binnen de industrie verbeteren. Onze rol bij DigiBouw benadrukt ons streven naar een toekomst waarin technologie en standaardisatie hand in hand gaan om de bouwsector naar een hoger niveau te tillen”. 

ctbuilding

Charlotte Trip

Docent BBE & BIM