20 – 21 november 2024 | Beatrixgebouw – Jaarbeurs Utrecht

DigiBouw 2024

Digibouw is het event waar digitalisering en bouw samenkomen. Tijdens dit gloednieuwe 2-daagse event krijg je als bouwer inzichten aangereikt hoe om te gaan met de digitale uitdagingen van vandaag en morgen.

Digitalisering is noodzakelijk om de Nederlandse bouwsector efficiënter en duurzamer te maken. Wil je voldoen aan de WKB wetgeving? Efficiënter en met minder faalkosten bouwprojecten realiseren? Zorg dat je bedrijf digitaal vaardig wordt en blijft! Laat je inspireren door praktische succesverhalen van andere bouwers, informatieve kennissessies en ontmoet de experts van nu die jouw organisatie verder kunnen helpen bij de volgende stap op het gebied digitalisering.

Ga direct naar

Verbreed je kennis tijdens DigiBouw 2024

Jaarbeurs organiseert in samenwerking met DigiGO op 20 & 21 november 2024 de eerste editie van DigiBouw. Het event voor de Nederlandse bouwer die alles wil weten over de digitalisering van zijn bouwbedrijf en het adopteren van nieuwe technologieën. Leer tijdens DigiBouw van de koplopers uit de markt hoe zij hun bedrijfsprocessen en informatie-uitwisseling hebben gedigitaliseerd. Ontmoet en deel ervaringen met de meeste relevante aanbieders uit de branche om jouw bouwproces te digitaliseren, de next step te zetten in informatie-uitwisseling en netwerk met collega’s met dezelfde uitdagingen.

Programma mede mogelijk gemaakt door DigiGO

In nauwe samenwerking stelt Jaarbeurs samen met DigiGO en een programmacommissie een programma op vol met inspirerende key-note speakers, waardevolle praktijkcases en passende demo’s.

Naar DigiGo

Partners DigiBouw 2024