Whitevision versimpelt administratieve processen in de bouwsector

rwayda
27 juni 2024
2 min

Voor het voeren van een betrouwbare administratie is het juist vastleggen van inkomende documenten en berichten van het allergrootste belang. Met de slimme software van Whitevision kunnen deze vaak terugkerende werkzaamheden makkelijk geautomatiseerd worden. Het bedrijf is markleider in de bouwsector.

“We bieden al meer dan 18 jaar software-oplossingen om administratieve processen te versimpelen. Wat we zien is dat de ontvangst en verwerking van bijvoorbeeld inkomende facturen, orderbevestigingen of service-opdrachten heel veel tijd en handelingen kost. Dat is echt zonde van de mankracht.” Wij willen dit soort terugkerende en eentonige werkzaamheden automatiseren. Aan het woord is Frank de Wit, CEO van Whitevision.

Daarvoor biedt Whitevision slimme oplossingen, legt De Wit uit. “We lezen inboxen en bestanden uit (denk aan e-mails, XML berichten of digitale documenten zoals PFD bestanden) en interpreteren wat erin staat. Dit vergelijken we met wat de ontvanger verwacht en als dat klopt, dan kan de orderbevestiging of inkoopfactuur automatisch door. Zo niet dan wordt het document voorgelegd aan een mens ter beoordeling

Toegevoegde waarde Digibouw

Whitevision is sponsor van de Digibouw 2024 omdat er momenteel veel in de bouwsector gebeurt, waarbij onze software erg nuttig kan zijn. “De omarming van nieuwe initiatieven zoals ketensamenwerking heeft geleid tot een toename aan uitwisseling van gegevens, bestanden en berichten tussen de verschillende partijen in de keten. Met deze toename in diversiteit aan soorten documenten ontstaat er ook een uitdaging om dit allemaal in de praktijk toe te passen, want pas dan worden de voordelen echt ervaren. Wij zorgen dat er voor de medewerker die al deze vormen en soorten documenten moet verwerken één manier is, waardoor bedrijven controle houden over dit proces en de besparingen kunnen realiseren.” Aldus Frank de Wit.

DigiBouw 2024 
Om digitale vaardigheid binnen bouwondernemingen verder te stimuleren, organiseert Jaarbeurs in samenwerking met DigiGO DigiBouw 2024. Een 2-daags congresprogramma aangevuld met een expositievloer met bedrijven die de benodigde handvatten kunnen bieden om hier op te versnellen. Nieuwsgierig? Ontmoet Whitevision op 20 & 21 november tijdens DigiBouw 2024.

rwayda

Gerelateerde artikelen