4PS legt de basis voor de digitalisering van bouwprocessen

rwayda
27 juni 2024
2 min

Digitalisering is een van de grootste uitdagingen voor de bouwsector. Er zijn tal van kansen om processen te optimaliseren en efficiëntie te verhogen, maar een solide basis is essentieel. Softwareleverancier 4PS zet zich door heel Europa in om de bouwsector te helpen hun digitaliseringsdoelen te behalen met behulp van innovatieve cloudsoftware.

Geen toekomst zonder digitalisering

4PS biedt een breed scala aan cloudgebaseerde softwareoplossingen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor de bouwsector. Deze oplossingen helpen bouwbedrijven bij het beheren van projecten, het stroomlijnen van workflows, het verbeteren van samenwerking in de keten en het nemen van datagestuurde beslissingen. Door hun uitgebreide expertise mogen ook zij niet ontbreken als kennispartner op DigiBouw 2024.

“De bouwnijverheid staat bol van de kansen voor verdere digitalisering. Daar is een goed werkend innovatief ERP-systeem de absolute basis voor. 4PS wil bedrijven inspireren over de mogelijkheden van cloudoplossingen, om zo de goede fundering te leggen voor de digitale toekomst van de bouwnijverheid,” aldus Ido van Genderen, Business Unit Manager van 4PS Bouw.

Automatiseren en digitaliseren van processen

Softwareleverancier 4PS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt gestandaardiseerde cloudsoftwareoplossingen voor de bouw, GWW en installatiesector. Deze ERP-software, 4PS Construct, is gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en beschikbaar in de cloud. Dit helpt bedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Sinds 2023 maakt 4PS deel uit van de Hilti Groep. Hilti levert wereldwijd technologisch toonaangevende producten, systemen, software en diensten aan de bouw- en energiesector.

DigiBouw 2024 
Om digitale vaardigheid binnen bouwondernemingen verder te stimuleren, organiseert Jaarbeurs in samenwerking met DigiGO DigiBouw 2024. Een 2-daags congresprogramma aangevuld met een expositievloer met bedrijven die de benodigde handvatten kunnen bieden om hier op te versnellen. Nieuwsgierig? Ontmoet Softwareleverancier 4PS tijdens DigiBouw op 20 & 21 november 2024.

rwayda

Gerelateerde artikelen