Bouwen aan de toekomst met Prostream op DigiBouw 2024 

DigiBouw
DigiBouw
13 juni 2024
2 min

De bouw staat voor grote uitdagingen. Denk aan de grote vraag naar nieuwbouw om het woningtekort op te lossen, terwijl netcongestie de nieuwbouwprojecten vertraagt. Als gevolg is er hernieuwde focus op uitbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaande gebouwen. De gemene deler: al deze projecten vragen om naadloze samenwerking. Maar hoe werk je efficiënt samen met diverse partijen, zowel intern als extern, ook als de projecten complexer worden? 

De bouw wil (en moet) processen versoepelen en daarmee de werkdruk verlichten, zodat er ruimte is om grotere uitdagingen aan te kunnen. Software speelt daarbij een belangrijke rol. “Met onze tools digitaliseren we bouwprocessen. We ondersteunen onze klanten al jaren met Docstream, Snagstream en ons nieuwste platform Prostream.” aldus Pieter Beuker, Head of Sales & Customer Success bij Pro4all. 

Het softwarebedrijf uit Woerden draagt met trots bij aan DigiBouw. “Wij zijn aanwezig op DigiBouw omdat we de sector willen helpen met de volgende digitale stap. Pro4all is 20 jaar geleden opgericht om de bouwsector te helpen digitaliseren. Dit event is een mooie gelegenheid om samen met professionals en experts naar de toekomst te kijken.” zegt Beuker. 

Als het aan Pro4all ligt, draagt Prostream bij aan die toekomst. Het platform helpt efficiënter samen te werken op het gebied van kwaliteit borgen, BIM, project- en documentbeheer. **“In de afgelopen 20 jaar hebben we veel kennis opgedaan over samenwerken in de bouw, iets dat cruciaal is in deze tijd. We zien dat software het mogelijk maakt om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden. Het neemt knelpunten weg en zorgt voor een soepelere workflow. Zo verminder je niet alleen fouten, maar bespaar je ook tijd en kosten.” Op die manier helpt Pro4all bouwers niet alleen de huidige uitdagingen het hoofd te bieden, maar ook voorbereid te zijn op de toekomst. 

DigiBouw 2024 
Om digitale vaardigheid binnen bouwondernemingen verder te stimuleren, organiseert Jaarbeurs in samenwerking met DigiGO DigiBouw 2024. Een 2-daags congresprogramma aangevuld met een expositievloer met bedrijven die de benodigde handvatten kunnen bieden om hier op te versnellen. Nieuwsgierig? Ontmoet Pro4all op 20 & 21 november tijdens DigiBouw 2024.

DigiBouw
DigiBouw

Gerelateerde artikelen