GeoDynamics deelt kennis rond tijdregistratie op DigiBouw

rwayda
27 juni 2024
2 min

GeoDynamics is een Belgisch softwarebedrijf dat twintig jaar geleden opgericht werd met slechts één doel: ondernemers en hun administratieve diensten tijd uitsparen door het digitaliseren van administratieve en logistieke taken.

Stijn Stragier, medeoprichter en managing partner van GeoDynamics: “We startten met een tijdregistratiesysteem. Medewerkers van onder andere bouwbedrijven melden zich in hun voertuig aan met behulp van een badgesysteem. Deze informatie, samen met de data van de voertuigen, lijsten we op in een duidelijk overzicht, of sturen we onmiddellijk door naar het loonbureau.”

Op enkele jaren tijd werd het bedrijf marktleider in België, en breidde het haar aanbod uit. Stragier: “Momenteel hebben we 3.500 klanten, die samen 50.000 blackboxen gebruiken in hun voertuigen. Ondertussen bieden we ook oplossingen aan rond aanwezigheids- en activiteitenregistratie, materiaalbeheer en track-and-trace.”

GeoDynamics volgt hierbij de wetgeving nauwgezet op en biedt oplossingen om de daaruit voortvloeiende administratie te digitaliseren. Zo kan de in België verplichte aanmelding van arbeiders op werven volledig via de GeoDynamics-app afgehandeld worden.

In 2023 maakte GeoDynamics de oversteek naar Nederland om hier met bouwbedrijven hun kennis rond tijdregistratie en bouwwerfadministratie te delen. Stragier: “Om die reden nodigen we deze bedrijven dan ook graag uit op onze stand in DigiBouw. We zullen er onze oplossingen tentoonstellen en tonen op welke manier deze ondernemingen uren tijd per week kunnen uitsparen door digitalisatie en automatisatie.”

DigiBouw 2024 
Om digitale vaardigheid binnen bouwondernemingen verder te stimuleren, organiseert Jaarbeurs in samenwerking met DigiGO DigiBouw 2024. Een 2-daags congresprogramma aangevuld met een expositievloer met bedrijven die de benodigde handvatten kunnen bieden om hier op te versnellen. Nieuwsgierig?

rwayda

Gerelateerde artikelen