OpenSpace.ai op DigiBouw: Innovatie in de Bouwsector

frank
frank
27 mei 2024
2 min

OpenSpace.ai, een bedrijf dat bekend staat om zijn geavanceerde technologieën in de bouwsector, neemt deel aan DigiBouw, het toonaangevende evenement voor digitale innovaties in de bouw. OpenSpace heeft als missie om bouwprojecten efficiënter en transparanter te maken door middel van real-time fotodocumentatie en kunstmatige intelligentie.

Het platform maakt gebruik van 360-graden camera’s en AI om bouwplaatsen volledig te documenteren, wat leidt tot een ongekende nauwkeurigheid en efficiëntie in de
projectbeheersing. “Onze technologie maakt het mogelijk om binnen enkele minuten een volledige, nauwkeurige registratie van de bouwplaats te maken,” zegt Sander Lijbers, Regional Manager bij OpenSpace. “Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de kans op fouten en misverstanden.”

Bezoekers kunnen tijdens het evenement zien hoe eenvoudig het is om bouwplaatsen vast te leggen en hoe gebruikers snel toegang kunnen krijgen tot actuele informatie en projectstatussen. Met hun deelname aan DigiBouw onderstreept OpenSpace hun toewijding aan de voortdurende verbetering van de bouwsector door middel van digitalisering. “We willen laten zien hoe onze technologie de communicatie en samenwerking tussen alle betrokken partijen verbetert,” voegt Lijbers toe. “Onze klanten zien een significante vermindering in bouwfouten en een versnelling van het bouwproces. “Dit is de toekomst van de bouwsector.”

Kortom, OpenSpace.ai nodigt alle geïnteresseerden uit om hun stand op DigiBouw te bezoeken en zelf te ervaren hoe hun innovatieve oplossingen de bouwsector transformeren. DigiBouw biedt een platform voor interactie, leren en ontdekken, en OpenSpace.ai speelt hierin een sleutelrol door hun baanbrekende technologie te presenteren.

Video: VORM 2050: Twee keer zo snel bouwen, met minder mensen en nog betaalbaarder ook

DigiBouw 2024 
Om digitale vaardigheid binnen bouwondernemingen verder te stimuleren, organiseert Jaarbeurs in samenwerking met DigiGO DigiBouw 2024. Een 2-daags congresprogramma aangevuld met een expositievloer met bedrijven die de benodigde handvatten kunnen bieden om hier op te versnellen. Nieuwsgierig? Ontmoet OpenSpace.ai op Digibouw op 20 & 21 november 2024.

frank
frank

Gerelateerde artikelen